Letsshine.no

Remember to do this ONE thing now to ensure a wonderful autumn!

F75309E8-C559-447C-843E-46B0AA1C781A

Want to read the article in Norwegian? (Click here)

 

Happy summer to you!

 

Hello,

 

I hope you’ve been enjoying a wonderful summer so far! As for me, I’m gradually emerging from the summer holiday bubble, and it has truly been a magical season. The experiences I’ve had are certainly valuable, but the most important thing is the feeling I have now – one of wholeness, peace, and happiness. This is all I need to embrace the upcoming autumn and be the best Helle, as well as the best guide, I can be for you.

 

Therefore, today I would like to remind you of the ONE thing that is crucial to remember right now, before autumn arrives. This way, you can have a fantastic autumn and an even better six months than the ones before summer.

 

 

Soon, I will also share autumn’s news with you on Let’s Shine, whether you want to use Let’s Shine Online, the studio, or a combination of both. Remember that the aim of Let’s Shine is to provide you with the lifestyle tools you need, so that you can easily and effectively shine more in your life – whether it’s summer or autumn, hot or cold, light or dark. You should feel like the best version of yourself, no matter the season or where life takes you. That is the goal.

 

I wish you a wonderful summer week!

PS: Do you want to kickstart autumn right now? All 7 Let’s Shine tools are available to you on Let’s Shine Lifestyle Online 24/7! 

 

Let’s Shine

Read the Article above in Norwegian:

 

 

God sommer til deg!

 

Hei, 

 

Jeg håper du har hatt en nydelig sommer så langt! Selv er jeg nå gradvis på vei ut av sommerferie boblen og det har vært en magisk sommer! En ting er opplevelsene jeg har hatt, men det viktigste er følelsen jeg har nå. En følelse av å være hel, fredfull og glad. Det er alt jeg trenger for å gå høsten i møte, og for å kunne være den beste Helle, og den beste veilederen jeg kan være for deg. 

 

I dag vil jeg derfor minne deg på den ENE tingen som er viktig å huske på akkurat nå, før høsten kommer. Slik at du får en fantastisk høst, og et enda bedre halvår enn før sommeren. 

 

 

Snart vil jeg også dele med deg høstens nyheter hos Let`s Shine. Enten du vil benytte deg av Let`s Shine Online eller studio, eller en kombinasjon av begge. Husk at målet med Let`s Shine er at du skal ha de livsstilsverktøyene du trenger, så du enkelt og effektivt kan stråle mer i ditt liv. Uavhengig om det er sommer eller høst, varmt eller kaldt, lyst eller mørkt. Du skal føle deg som den beste versjonen av deg selv, uansett hvilken årstid eller hvor livet tar deg. Det er målet.

 

Jeg ønsker deg en fantastisk sommeruke!

 

PS: Vil du kickstarte høsten allerede nå? Alle de 7 Let`s shine verktøyene er tilgjengelig for deg på Let´s Shine Lifestyle Online 24/7!

 

 

Let’s Shine

Do you want news and great offers from Shine Lifestyle?

Let us help you find the right program
for you!