Letsshine.no

Could you wish that you and your partner had an even better time?

WhatsApp Image 2024-02-09 at 9.37.33 PM

Lift the relationship with 3 simple steps! (Avoid these classic mistakes!)

Do you feel like your relationship is okay, but could still be better? Then you’re not alone. Most people I meet want to learn how they can easily improve their relationship and simply have an even better time together. Whether it’s a lack of passion, the feeling of being understood, valued, or the sense of security missing in the relationship? Or maybe it’s the absence of quality time or the feeling of being a team?

It’s an art to have a fantastic relationship, not just one that’s mediocre and “just okay”. Just like you need good ingredients in the right amounts when baking a fantastic cake, you need the same to have a fantastic relationship, no matter what kind of cake or relationship you want.

There are 3 elementary ingredients needed to have a fantastic relationship, and many people miss out on them, perhaps you and your partner too?

Therefore, on Monday at 7:00 PM, I will be sharing 3 simple steps that will lift your relationship – no matter how good or bad you feel it is now. Get the tips on my LIVE broadcast on Instagram Letsshine.HelleLuxe at 7:00 PM on Monday, February 12th. Set an alarm on your phone already now!

SECURE OUR VALENTINE’S OFFER FOR YOU!

Get 14% off on VIP personal trainer packages at Let’s Shine until 15.02.24.

Choose your favorite package and get the help you need to achieve what you desire! Whether you’re tired of lacking energy, feeling sluggish and unfit, or you want to experience more joy in life, whether it’s at work or at home, or in your relationships. Or you simply are tired of not taking good care of yourself and not being the best version of you.

Secure your Valentine’s discount by ordering your package before Thursday!

Contact us today and tell us what you need help with in your life

Let’s strengthen ourselves and our relationships, and make them even better!

 

Kunne du ønske at du og partneren din hadde det enda bedre?

Løft forholdet med 3 enkle grep! (Unngå disse klassiske tabbene!)
 

Synes du at parforholdet ditt er OK, men likevel kunne vært bedre? Da er du ikke alene. De aller fleste jeg møter, ønsker å lære hvordan de enkelt kan få et bedre forhold, og rett og slett ha det enda bedre, sammen. Enten det er mangel på lidenskap, følelsen av å bli forstått, verdsatt, eller trygghet i forholdet som mangler det? Eller kanskje mangler kvalitetstid eller følelsen av å være et team?

Det er en kunst å ha et fantastisk forhold, og ikke bare ha et forhold som er midt på treet og «passe fint». Akkurat som du trenger gode ingredienser i riktige mengder når du skal bake en fantastisk kake, så trenger du det samme for å få et fantastisk forhold, uansett hva slags kake eller forhold du vil ha. 

Det er 3 elementære ingredienser som trengs for å få et fantastisk forhold, og som veldig mange bommer på, og kanskje du og din partner og? 

På mandag kl 19:00, deler jeg derfor 3 enkle grep som vil løfte forholdet ditt- uansett hvor bra eller dårlig du føler det er nå. Få tipsene på LIVE sendingen min på Instagram Letsshine.HelleLuxe kl 19:00 på mandag 12.02.24. Sett på alarm på mobilen allerede nå!
 

SIKRE DEG VÅRT VALENTINE TILBUD TIL DEG!

Få 14% rabatt på VIP personligtrenerpakkene hos Let´s Shine frem til 15.02.24. 

Finn din favorittpakke å få hjelpen du trenger for å få det du ønsker deg! Enten du er lei av å ikke ha energi, være slapp og utrent, eller du ønsker føle mer glede i livet, enten det er på jobb eller hjemme, eller i dine relasjoner. Eller du rett og slett er lei av å ikke ta godt nok vare på deg, og ikke være den beste versjonen av deg.

Sikre deg din Valentine rabatt ved å bestille din pakke før torsdag!

Ta kontakt med oss i dag og fortell oss hva trenger hjelp med i ditt liv.

 

La oss styrke oss- og forholdene våre, og få det enda bedre!

 

Do you want news and great offers from Shine Lifestyle?

Let us help you find the right program
for you!