Letsshine.no

Get my 3 MUST for ensuring an amazing relationship!

WhatsApp Image 2023-12-11 at 5.01.24 PM

Hi,

Now I’m on the other side! After an absolutely fantastic, intense, and transformative course. I’m now more equipped than ever to help you and others around the world achieve the life you desire and become who you want to be. My goal is to use the knowledge I’ve gained to provide you with even better and faster results! Ha ha! This is going to be so good! Get excited!

Today, I’m sharing my TOP 3 MUSTS to ensure you have an amazing relationship. I’m fortunate to have found the man of my dreams, my true love. To nurture love, develop, and build an amazing relationship that lasts a lifetime, you need both good tools and practice. Just like when learning to drive a car. You need to know the rules, and you need to practice them, so you and others in traffic are safe and get to where you want to go, and to your dream relationship.

Check out my TOP 3 MUSTS for both men and women. I would recommend sharing the tips with your partner so that you can sync up, ensuring you both know what to keep in mind to take care of each other.

Play Video

PRICE ADJUSTMENT

Starting January 15, 2024, there will be a price adjustment for Let’s Shine’s services and products. We highly value your patronage and want to assure you that we are committed to providing high-quality services while taking care of you as our customer.

2024 EMPOWER & SHINE GATHERING

Do you want to strengthen yourself mentally, emotionally, and/or physically in 2024? Then you are warmly welcome to Let’s Shine’s gathering on NOTICE January 20 at 11:00 at the studio in Oslo, and January 18 at 19:00 online! Sign up for one of the gatherings and feel free to bring a friend! There is a limited number of spots for the studio gathering. Price: 250 NOK per person. All proceeds go in full to the Women’s Crisis Center. At the gathering, I will provide you and your friend with effective tools to strengthen your mind, heart, and body and shine more in 2024. The gathering lasts about an hour. Welcome! I look forward to seeing you!

 

Let’s shine together!

 

Få mine 3 MUST for å sikre et fantastisk forhold!

Hei,

Da er jeg på andre siden! Etter et helt fantastisk, intenst og transformerende kurs. Nå er jeg mer rustet enn noen gang til å hjelpe deg og andre over hele verden til å få det livet du ønsker deg, og bli den du ønsker å være. Mitt mål er å bruke kunnskapen jeg nå har fått, til å gi deg enda bedre og raskere resultater! Ha ha! Dette blir så bra! Det er bare å glede seg!

I dag deler jeg mine TOPP 3 MUSTS for å sikre deg et fantastisk forhold. Jeg er så heldig å ha funnet mannen i mitt liv, min store kjærlighet. For å ivareta kjærligheten, utvikle og bygge et fantastisk forhold som varer livet ut, så trenger man også både gode verktøy og å øve. Akkurat som når du skal lære å kjøre bil. Du må vite reglene og du må øve på dem, så du og andre i trafikken er trygge, og kommer frem dit man ønsker, og til ditt drømmeforhold.

Sjekk ut mine TOPP 3 MUSTS både for menn og kvinner. Jeg vil anbefale deg å vise tipsene til partneren din, så dere kan samkjøre dere, slik at dere begge vet hva man må huske på, for å ivareta den andre. 

Play Video

PRISJUSTERING

Fra 15.januar 2024 vil vi gjennomføre en prisjustering på Let`s Shines tjenester og produkter.
Vi setter stor pris på deg som kunde hos oss, og ønsker å forsikre deg om at vi forplikter oss til å fortsette å levere høykvalitetstjenester og ivareta deg som kunde.

2024 EMPOWER & SHINE SAMLING

Vil du styrke deg mentalt, emosjonelt og/eller fysisk i 2024? Da er du hjertelig velkommen til Let`s Shine sin samling i MERK 20. januar kl 1100 på studio i Oslo, og 18. januar kl 1900 online! Meld deg på en av samlingene og ta gjerne med en venn! Det er begrenset antall plasser på studiosamlingen. Pris: 250,- per person. Alle pengene går uavkortet til Krisesenteret for Kvinner. På samlingen vil jeg gi deg og din venn effektive verktøy for både å styrke hodet, hjerte og kropp og stråle mer i 2024. Samlingen varer ca en time. Velkommen! Jeg gleder meg til å se deg!

 

La oss stråle sammen!

 

Do you want news and great offers from Shine Lifestyle?

Let us help you find the right program
for you!