Letsshine.no

Let's Shine Lifestyle Platform

Bedriftens nye månedlige inntektskilde.

DINE KUNDER FÅR

 • Ferdige ukentlige treningsprogrammer du kan velge mellom, eks: My Strong and Toned 5-10min week, My Strong and Flat stomach week and My strong, pain free & Functional back week.
 • Let’s Shine Basic Treningsprogram, Ernæringprogram med oppskrifter og tips og Livsstilsprogram med effektive hverdagsrutiner for å stråle mer i ditt liv.
 • Ukentlige meditasjoner og mentaltreningsøkter
 • LIVE Let’s Shine Månedlige Sessions og Replays
 • Registrering av resultater «My Shine Results»
 • Registrering av ukentlige Wins og mål «My Week Goals»
 • Accountability partner og tilbakemelding på gjennomførte treningsøkter: «I have worked out!»
 • Ukentlig Personlig oppfølging og tilbakemelding på dine wins og mål.
 • Medlemskap i Let`s Shine Community.
 • MÅNEDLIG MEDLEMSPRIS: 189,- (TOTAL VERDI 3,490,-)

DITT SELSKAP LA OSS SKINNE LIVSSTIL TJENEMULIGHETER:

1: LSL SOM ADD ON

LSL som tillegg i nettbutikk. Kunder i nettbutikken tilbys 4 uker gratis tilgang til LSL i salgsprosessen i nettbutikken. hvis du får opp til 4.55$ eller 49 nok for hver kunde/ansatt kan du tjene:

100 kunder gir en månedlig: 455$ eller 4900 nok

1000 kunder gir en månedlig: 4550$ eller 49.000 nok

10 000 kunder gir en månedlig: 45 500 $ eller 490 000 nok

 

2: INTEGRERING AV NETTBUTIKKEN I LSL

Her blir utvalgte produkter fra din bedrift integrert og markedsført i LSL nettbutikk, for mersalg av ditt merke.

Vi vil tilby merkevaren/bedriftsproduktene dine til våre allerede eksisterende medlemmer og til nye medlemmer under deres handlekurv- og betalingsprosess med en viss rabatt ved å bruke en spesifikk kupongkode som til gjengjeld vil øke bedriftens salg og uten tvil inntektene til LSL som en tilknyttet partner .

 

3: “WHITE LABEL” AV LSL

Plattform tilpasses nettbutikken, etter behov til kunder og merkevarer og for optimalisering av salget.

Vi forstår viktigheten av å skape en sømløs og personlig opplevelse for kundene dine. Det er derfor vi tilbyr en omfattende løsning for hvitmerking som lar deg merke produktene våre som dine egne og tilby en konsistent opplevelse på tvers av alle berøringspunkter. Vårt team av eksperter vil samarbeide med deg for å designe, bygge og distribuere en fullstendig tilpasset løsning som gjenspeiler merkevarens/bedriftsidentiteten og oppfyller dine spesifikke krav.

Enten du ønsker å hvitmerke våre eksisterende produkter eller lage et helt nytt tilbud fra bunnen av, har vi dekket deg. Med LSL kan du skape en differensiert kundeopplevelse som skiller din merkevare/bedrift fra konkurrentene og driver vekst.

Let's Shine Lifestyle Inntjeningsmuligheter

Vi tror at samarbeid er nøkkelen til suksess, og vi tilbyr tre ulike samarbeidsnivåer for å sikre at vi møter de unike behovene til hver nettbutikk/bedrift vi jobber med.

Mulighetene er mange innenfor de 3 ulike nivåene for samarbeid. Alt fra strategisk plassering som tillegg av LSL, til å lage egne LIVE-arrangementer og fellesskap på plattformen for kunder i nettbutikken, og mulighet for å promotere egne produkter i LSL-plattformen. Det er avgjørende med et samarbeid tilpasset den enkeltes nettbutikk og kunder for best mulig resultat.

LSL som et nettprodukt når ut til alle kunder og knytter nettbutikken/bedriftens kunder sammen og tilbyr et tilleggsprodukt som kundene er interessert i uten kostnad. LSL gir økt verdi av eksisterende tilbud i nettbutikken og vil kunne gi kunden potensielt enda bedre resultater/opplevelse av eksisterende produkter. I tillegg vil det gi økt tilbakevendende månedlig omsetning ved at en andel av månedsprisen for registrerte medlemmer i LSL går til nettbutikken. Totalt sett virker LSL som en vinn-vinn-situasjon for både nettbutikken og dens kunder. Nettbutikken kan tjene ekstra inntekter samtidig som den gir mer verdi til sine kunder, og kundene kan dra nytte av tilleggstjenester eller produkter uten kostnad.

Om Helle Luxe, eier av Let`s Shine

 • Livsstilsrådgiver, foredragsholder og forfatter.
 • Helle har en bachelorgrad med fordypning i psykolog fra Universitetet i Oslo, i tillegg utdannet som personlig trener, kostholdsveileder og coach. 
 • Helle startet Let´s Shine studio i 2008 og har veiledet mennesker i nærmere 20år.
 • I 2014 ga hun ut bøkene:  “Smart Mamma” og “Tren smartere!” med Sigrid Bonde Tusvik, Vår Staude og Tone Damli.
 • Helle har tidligere vært  VGs treningsekspert gjennom flere år med sin egen ukentlige treningsspalte.
 • Filosofien hennes ” 7 Pillars”  er utviklet gjennom to tiår, og baserer seg på 7 grunnpilarer innen trening, kosthold og livsstil for å stråle mer i livet.

Mvh
Helle Luxe and the Let`s Shine Team

Let us help you find the right program
for you!