Letsshine.no

I løpet av 28 dagers programmet vil barnet ditt oppnå følgende

Enkle verktøy med rask effekt!

Kurset legger opp til at du som foreldre sammen med ditt barn gjør enkle, morsomme og effektive aktiviteter i 15min for å styrke barnet ditt følelsesmessig og mentalt.

Ved å gjøre foreslåtte rutiner daglig vil man kunne merke en forskjell allerede etter en uke. Det er viktig å gjøre rutinene foreslått hver dag gjennom programmet, for å oppnå best mulig resultat.

Daglige rutiner som gir økt glede og økt mental og følelsesmessig styrke

Øvelsene er lagt opp slik at den voksne utfører øvelsene sammen med barnet. Dette fordi det vil hjelpe barnet å gjennomføre øvelsene regelmessig og gi barnet en bedre forståelse av de daglige rutinene. I tillegg vil støtten fra en voksen gjøre det lettere å få maksimalt ut av kurset og gode resultater. Rutinene vil gjøres optimalt 1-2 ganger om dagen.

Repetisjon er avgjørende for suksess og varige resultate

De daglige øvelsene skal være positive rutiner som gir raskt resultater. For å sikre dette er det veldig viktig at øvelsene gjøres daglig gjennom alle 28 dager. Kombinasjonen av enkle øvelser og repetisjon er avgjørende for gode resultater i programmet. De dagene det dukker opp uforutsette ting som gjør det utfordrende å gjennomføre rutinene som planlagt, er det viktig å finne alternative løsninger for å få gjort rutinene. En løsning kan være å gjøre øvelsene på et annet tidspunkt enn planlagt, eller at man kanskje gjør færre eller kortere øvelser. Det viktigste er at barnet ditt daglig bruker verktøyene i programmet over de fire ukene for å få gode og varige resultater.

Se og registrer progresjonen hos ditt barn

Har du lyst til å registrere utviklingen hos ditt barn gjennom programmet? Dette gjør du ved å registrere din opplevelse av ditt barn ukentlig. Dette er en subjektiv og enkel registrering med mål om å vise den positive utviklingen i ditt barns handlingsmønster og væremåte ved gjennomføring av daglige mentale og emosjonelle øvelser. Ved å bruke registreringen i programmet kan du lettere se utviklingen i ditt barns glede, selvfølelse og mentale styrke.

Har du noen spørsmål eller tilbakemeldinger, kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt med meg og mitt team om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger. Du kan ta kontakt med oss på post@letsshine.no eller gjennom kontaktskjema i programmet ditt. Vårt mål er å gi deg og ditt barn enkle og effektive verktøy som vil gjøre ditt barn gladere og sterkere i sitt liv. 

Lykke til!

Mvh
Helle Luxe og Let`s Shine Teamet.

Let us help you find the right program
for you!