Letsshine.no

KicksparkstudioDa var det torsdag og helgen nærmer seg med stormskritt. Hjemme venter klesvask, middag og unger og mann. Skal ikke prøve å ta bort ringene under øyne som jeg har under øynene med noen filter. Jeg jobbet til sent i går. Det er som det er.  Men jeg er ikke en av de som tror kroppen og jeg orker å ha høyt tempo hele tiden. Og nå har tempoet vært høyt denne uka. Derfor skriver jeg det her like mye for å minne meg selv på det, som å inspirere deg til å huske på det når du har hatt høyt tempo en periode: At neste uken blir “nei uken”. Det betyr at jeg skal prioritere å lande. Takke pent nei til for mange forslag og avtaler. Neste uke skal jeg ha som mål å være tilstede i nuet og puste. Lade opp.

Do you want news and great offers from Shine Lifestyle?

Let us help you find the right program
for you!