Letsshine.no

imageDet er mye jeg kunne sagt om året som har vært. Som bøkene jeg har gitt ut “Smart Mamma”i januar og “Tren Smartere”med Tone Damli, Sigrid Bonde Tusvik og Vår Staude i mai. Eller at jeg valgte å ta en pause fra treningsspaltene mine i VG etter å ha skrevet over 100stk. Og debattene jeg har deltatt i i året som har gått har vært fargerike. Turene mine med Atle Pettersen, Christian Ingebrigtsen og Linda Johansen er definitivt gode minner og 5 års markeringen av Smart Trening er jeg stolt av, og sist men ikke minst Balituren og overraskelsen jeg har jobbet med som er til deg i det nye året er verdt å si noe om. Og nå har jeg sagt det jeg trenger å si om det, utenom det viktigste: Takk. Jeg er veldig takknemlig for alle disse opplevelsene.

Do you want news and great offers from Shine Lifestyle?

Let us help you find the right program
for you!