Letsshine.no

Det er mange måter å trene seg opp på. Men et viktig utgangspunkt er å ha styrke i kroppen til å holde den rett, eksempelvis ved å skyve deg opp i ringer, på en stang eller ved å stå på hendene. Øvelsene er ulike varianter for å styrke kroppen i en rett posisjon og det er her morroa starter. Ved å ha denne styrken har du et godt styrke fundament.

Derfor bør du prioritere å gjøre disse øvelsene hvor du har strake ben og strake armer med belastning. Ha som mål å mestre å holde posisjonen opp mot 60 sek. I øvelsen over er målet å holde armene strake og trekke skulderbladene aktivt ned i ryggen mens du har skjøvet vekten opp på stangen og armene. Ønsker du en tyngre variant lar du bena henge ned eller løfter bena strakt foran deg. Lykke til!

Do you want news and great offers from Shine Lifestyle?

Let us help you find the right program
for you!