Letsshine.no

HELLE LUXE

Vær lett.
Stå høyt. 
Lykkelig
og sterk.
Full av kjærlighet
å dele. 
Smil
og lær.
Stråle
og vær
BSkjønnhet. 
Fra innsiden
og ut.
Og da vil
verden,
for alltid være lys.
La oss stråle

Let`s Shine

 

"VI LÆRER MYE PÅ SKOLEN, MEN VELDIG LITE OM HVORDAN VI SKAL STRÅLE, HVORDAN MESTRE LIVET. NØDVENDIGHETEN AV Å HA EN STERK KROPP, HJERTE OG SINN."

Om Helle

Helle`s mission is to inspire and teach people to empower themselves,  live the life they want, and be happier in live with the people they love. To learn how to empower, thrive, perform and care for themselves- and others on a higher level in life.  Her philosophy is called GIVE and has been developed through 20 years of  experience. Her uniqueness is the blend of training, nutrition and lifestyle aspects in her work.  She has a comprehensive approach where she teaches lærer deg hvordan du kan styrke kropp, sinn og hjerte, og strukturere og optimalisere hverdagen din med prinsipper som får deg til å blomster på alle områder i livet ditt.

Hvordan jobbe med Helle:

Hvem er jeg, og hvordan kan jeg hjelpe deg?

Mange kvinner jeg møter, synes det er vanskelig å finne en god balanse i livet og å være den personen de ønsker å være den personen de ønsker å være og leve et tilfredsstillende liv på alle livets områder. De har utfordringer på ulike områder i livet, for eksempel å være på sitt beste i jobben, som partner og/eller som mor. Min erfaring er at de fleste kvinner først og fremst sliter med å ta godt vare på seg selv - på et høyt nivå, noe som gjør det vanskelig å prestere på et høyt nivå også på andre områder i livet. Å kunne gi på et høyt nivå til seg selv henger tett sammen med å kunne gi til andre - på et høyt nivå. Når mennesker ikke stråler i livet sitt, har de ofte utfordringer som lite energi, dårlig søvnmønster, overvekt, dårlig mage- og tarmfunksjon, høyt stressnivå, smerter i kroppen, utfordrende relasjoner privat og/eller på jobben og problemer med å nå sine mål i livet. I tillegg har de ofte et ufokusert tankesett, og synes det er vanskelig å være til stede og nyte livet - og i det hele tatt være lykkelig. Kanskje du også har noen av disse utfordringene?

 

Varig lykke er noe de fleste trenger å lære seg.  Det går meg virkelig inn på meg når jeg ser kvinner som sliter på ulike måter i livet. Grunnen til dette er at jeg vet at de fleste kvinner, og kanskje du også, ikke har fått verktøyene og/eller lært hvordan de virkelig kan stråle i livet. Alle er forskjellige, men det finnes noen prinsipper og verktøy som vil hjelpe de fleste til å virkelig nyte livet, hver dag! De fleste jeg møter, har lært å være snille og hardtarbeidende og fått beskjed om å skaffe seg utdanning og jobb, noe jeg også lærte som barn. Disse aspektene ved livet er viktige lærdommer, men de er ikke nok til å gi deg et høyt og varig nivå av lykke i livet. Hvis du vil ha et virkelig godt liv og gjøre deg selv og menneskene rundt deg virkelig lykkelige, trenger du mer, flere verktøy. Lykke finner du når du bruker universelle prinsipper i livet ditt og jobber kontinuerlig med å bli den personen du ønsker å være, gjennom en sterk kropp, et sterkt hjerte og et sterkt sinn. 

Jeg har opplevd ting i livet jeg ikke ønsker at andre skal oppleve.  På et tidspunkt holdt jeg på å miste alt i livet mitt, til og med barna mine. Da jeg gikk gjennom den perioden over relativt lang tid, mistet jeg nesten meg selv også.  
I et av mine mørkeste øyeblikk, da jeg innså at jeg risikerte å miste alt, innså jeg også at det hadde begynt med meg selv. Det var en brutal erkjennelse, og noen vil hevde at det ikke er sant, men jeg visste det: Jeg hadde aldri lært å ta godt vare på meg selv, og det var grunnen til at livet mitt var i ferd med å glippe. Jeg hadde aldri fått verktøyene jeg trengte for å stråle. Jeg hadde levd i skyggen av den jeg egentlig var. Så jeg lærte det på den harde måten. Jeg hadde to valg: å kjempe tilbake, kjempe for meg selv og livet mitt, eller å gi opp. Jeg bestemte meg for å kjempe, og heldigvis overlevde jeg læringsprosessen. Det tok tid, det var vanskelig, og det ble vanskeligere, men jeg ga aldri opp. Det som reddet meg, var kunnskapen jeg hadde lært av foreldrene mine: Å alltid jobbe hardt og aldri gi opp. Ved å holde fast ved disse lærdommene endte jeg opp med å beskytte meg selv, menneskene jeg var glad i og livet mitt. Med tiden hadde jeg lært å ta godt vare på meg selv, og dermed tok jeg enda bedre vare på menneskene jeg hadde i livet mitt. Til slutt kunne jeg stå rakrygget, full av kjærlighet og med en personlig erfaring som har gjort meg sterkere enn noensinne. En erfaring jeg er dypt takknemlig for i dag, fordi jeg har lært å leve et godt liv. Samtidig har den gjort det mulig for meg, sammen med min ekspertise og erfaring som coach og trener, å gi deg og kvinner over hele verden en enklere vei til lykke.  

DEN ENKLE MÅTEN. Min egen reise har gjort det viktig for meg å dele min kunnskap og erfaring, slik at andre kvinner og du kan lære det på den enkle måten i stedet. Jeg har alltid ønsket å hjelpe kvinner, og lidenskapen min er nå større enn noensinne, for å dele med deg hvordan du kan trives, uansett hvor du er i livet, uansett hva du sliter med. For lykke er ikke noe du plutselig finner. Det er en måte å leve på. Det er visse ingredienser vi alle trenger for å føle oss lykkelige og trives, og hvis du ikke skinner ditt lys, er det noe du ikke har lært eller innarbeidet i livet ditt ennå, i måten du tenker, føler eller handler på. Det er også ett aspekt til du trenger i livet ditt for å trives. En ingrediens som du trenger i tillegg til å optimalisere trening, ernæring og livsstil. Den er undervurdert og ofte misforstått, og mangelen på den vil holde deg tilbake på alle livets områder, og det er kjærlighet. Å gi kjærlighet til deg selv og til andre mennesker. Vi trenger alle mer kjærlighet som den viktigste ingrediensen for å trives i livet.

I mine veiledninger og programmer lærer jeg deg hvordan du kan trives bedre og optimalisere kostholdet, treningen og livsstilen din. Disse tre aspektene henger sammen, men noen ganger er det lurt å starte med ett aspekt som vil gi deg et løft. Som regel har de jeg møter spesifikke mål de ønsker å oppnå, og vi starter med å gjøre effektive justeringer for å nå disse målene så fort som mulig.  

Dine mål er mine mål. Du bestemmer hva du vil fokusere på, og jeg gir deg verktøyene du trenger for å nå dem så effektivt som mulig.  
Gjennom min kunnskap, tjue års erfaring og min personlige reise i livet har jeg nå de verktøyene jeg ønsket at jeg hadde da jeg var tjue år gammel, og til og med som barn, for å kunne skinne mitt lys og trives! Og nå deler jeg dem med deg.

Mine programmer er inspirert av de beste innen hvert felt i verden, kombinert med min egen kunnskap og erfaring. Let`s Shine-programmene er laget for deg som vil ha mer ut av livet, og som ønsker å være den beste versjonen av deg selv. 

Spørsmålet er derfor: Hva ønsker du deg i livet ditt? Hva ville virkelig få deg til å smile? Våg å velge fra øverste hylle og strekke deg etter å bli den beste versjonen av deg selv, slik at du kan nyte livet mer. Sånn er det. Når du strekker deg etter det du vil ha, og blir den personen du ønsker å være, vil du også bli enda bedre til å ta vare på menneskene rundt deg. 

Hva vil du ha?

"DET ER I KOMBINASJONEN AV EFFEKTIV TRENING, KOSTHOLD OG LIVSSTILSVERKTØY, SAMMEN MED
SMÅ ENDRINGER, AT MAGIEN BEGYNNER."

Helle Luxe has for almost 20 years been guiding people through training, nutrition and lifestyle. She is a lifestyle advisor, author and speaker with her own lifestyle studio  in the middle of Oslo, in Norway, in addition to her online studio and community: Empower&Shine.. She has long experience with helping people to lose weight, get rid of body pain, strengthen and tone their bodies, adjust and optimize their nutrition, increase their mental and emotional strength, and help people structure and organize their life better, to enjoy life more with the people they love. What you get with her empowering tools and long experienced, is better results and more fulling and happy life, both professionally and personally.

She has many well-known people and celebrities on her client list. Her philosophy is called GIVE and is based on 7 pillars that consist of a combination of training, nutrition and lifestyle tools to make people thrive more and experience high levels of happiness in their lives.  All though she guides both women and men, her passion is to empower women to take better care of themselves, so they can take better care of the people they have in their lives. Helle`s guidance and teachings stand out from other Lifestyle advisors, with her long experience, comprehensive approach, and combination of both training, nutrition and lifestyle tools. 

Her unique GIVE philosophy secures you reaching your goals and elevate your lifestyle in an efficient, fun and easy way.  You get all the aspects you need to shine, to increase your happiness, get a better health and a higher life quality, no matter what your goals are. 

 
Helle er grunnleggeren av Let`s Shine Studio,
tidligere kjent som Smart Trening Studio, som åpnet i Oslo i 2008. Siden den gang har hun skrevet to bøker: "Smart Mamma" (2014), en livsstilsbok for kvinner som er gravide eller nettopp har født, og "Tren smartere", en livsstilsbok skrevet i samarbeid med tre norske kjendiser (2014). For tiden skriver hun på sin neste livsstilsbok. Helle har også blogget i flere år, vært VGs (Norges største avis) treningsekspert med ukentlig spalte i flere år og har medvirket i magasiner, debatter og TV-programmer i Norge, i tillegg til å holde foredrag om trening, ernæring og livsstil på ulike arrangementer og for bedrifter.

Helle har en bachelorgrad fra Universitetet i Oslo i sosialantropologi med fordypning i psykologi. I 2020 tok hun Robbins-Madens offisielle trenerutdanning og er nå også sertifisert strategisk intervensjonscoach. Hun er også sertifisert personlig trener fra Norges idrettshøgskole (NIH) og har nesten 20 års erfaring med å trene og veilede mennesker. Helle har også tatt flere kurs innen ernæring, trening og livsstil opp gjennom årene. Fra 2020-2024 videreutdanner hun seg ved å fordype seg i Tony Robbins` mesterskap og lederskapsakademi i tillegg til Proctor Gallagher institutt med Bob Proctor 2021 som også pågår. 

Hun har to barn og bor i Oslo, men pendler jevnlig til London. 

Hva kunder sier om Helle:

KONTAKT HELLE

Interessert i å komme i kontakt med Helle? Send en e-post, så kommer vi tilbake til deg snart. Ser frem til å høre fra deg.

KONTAKT OSS

Let us help you find the right program
for you!