Let`s Shine ønsker å ivareta deg som trener og ønsker ikke å spre ubegrunnet usikkerhet angående koronavirus, men vil forsikre om at vi følger råd fra helsemyndighetene:

Basert på dette gjelder nå følgende retningslinjer på Let`s Shine Studio: 

1: Har du eller dine nærmeste vært på reise i et område med smitte eller vært i tett kontakt med andre som du vet har det, ønsker vi at du deltar på trening via Skype/zoom istedet for å trene i studio på 14 dager, såfremt du ikke har negativ test for koronavirus. (Se praktiskinfo om dette lenger ned).

2: Har du symptomer på influensa eller andre forkjølelsesliknende symptomer, ønsker vi at du ikke kommer på trening før du er frisk.

3: Alle vasker hender godt med såpe i garderober/toalett i det de kommer inn på studioet og før og etter trening!(bruk gjerne antibac også).

4: Ingen klemming eller håndhilsing før og etter treninger. 

5: Ingen må drikke av andres glass.

6: Alt utstyr som benyttes skal tørkes over med såpe og klut/papir etter bruk før det settes på plass. Ved bruk av matter skal de vaskes ekstra godt etter trening.  


Andre planlagte tiltak som vil komme snarlig om vi ser at det er nødvendig: 

1: Bruk av engangshansker på trening. Alle får hansker som benyttes under trening og i studio. 

2: Alle har med eget håndkle til matter. Mattene skal fortsatt vaskes etter bruk. 

3: Trenerne vil bruke munnbind under veiledning. Dette for at du som trener hos oss vet at vi som trenere gjør vårt beste for å hindre å bli smittet og smitte andre. 

4: Det vil bli utetrening i parken og kun en til en trening for å begrense smitte.


Ved karantene for deg som trener: 

GRUPPETIMER: Du vil kunne trene hjemme i karantene over SKYPE/ZOOM. Zoom er en mer funksjonell nettløsning, men lik som skype. Du vil få invitasjon på epost til å delta på oppsatt gruppetime og du vil bli veiledet over skjermen. Det er en fordel om du har treningsutstyr hjemme, men ikke avgjørende. 

PRIVATTIMER: Du kan også booke privattime over Zoom eller telefon istedet.  

Lag deg en zoom konto gratis her, så er du klar. Alternativt vent til du får invitasjon til å delta på Live trening fra treneren din. Lag deg en profil og du er klar for trening!


Ved karantene for treneren: 

Om treneren er frisk men satt i karantene vil følgende skje: Treningstimene vil da være over nett med treneren. Det vil si at karantenen vil bli ivaretatt, treneren vil ikke møte fysisk noen av de hun/han veileder, men vil gjennomføre sjekk av dine resultater, justering av øvelser/programmer og gjennomføre treninger som før. 

Om treneren er syk vil Let`s Shine gjøre sitt beste for å skaffe vikar. Eventuelt vil treningen bli kansellert frem til treneren er frisk igjen. 

Vi vil følge helsemyndighetenes anbefaling og tiltakene kan bli endret på bakgrunn av endringer i anbefalingene fra dem. Har du spørsmål vedr. tiltakene på studio, ikke nøl med å ta kontakt med meg eller din trener. 

Follow along!

Join our mailing list and recieve free tips and Helle`s recipe on how to shine more in your life!

You have successfully subscribed. Thanks!